Workshops

En workshop är en heldag inriktad på träning inom ett visst ämne. Levande Stillhets workshops är just nu bara tillgängliga för de som redan går i klasserna, och som har gått till Fortsättning 3, vilket brukar innebära ett års kontinuerlig träning i klass.

Detta är av säkerhetsskäl. Mycket av materialet inom qigong, Tai Chi, meditation och liknande ämnen bör övervakas så att ingenting går snett eller fel med träningen. En person som bara kommer och går på en workshop kan vandra iväg därifrån och träna helt fel, för att därefter få fysiska eller mentala hälsoproblem som inte skulle ha uppstått om läraren hade tagit sitt ansvar. Det är också viktigt att se till att elever alltid får lära sig träning som är på deras nivå så att deras träning går ihop med deras hälsa och sakta stärker den och låter den växa genom hela deras liv.

Vissa workshops har specifika förhandskrav, eller kan vara märkta med inbjudan endast, och är då så avancerade att bara vissa individer är på nivå för att träna materialet i dem.

Varje workshop har tio platser, då fler gör att man inte kan övervaka och korrigera materialet efter varje individ.

Här nedan kan du se vår workshoplista för vårterminen 2008, inkluderande uppföljningsworkshoperna efter Bruce Frantzis besök i april 2008