Länkar

Här hittar du några av länkarna vi på Levande Stillhet rekommenderar, med en kort förklaring under varje. Tänk på att vi inte alltid står för samma åsikter som personen som har skrivit sidan du går in på.

www.linsakupunktur.nu
Hemsida för akupunkturläkaren Lin Defeng som Levande Stillhet samarbetar med och rekommenderar. Hemsidan är ej aktiverad just nu, men Lin Defeng kan nås för konsultation och behandling på 044/12 20 15
www.hunyuantaiji.co.uk
Hemsida för en av våra lärare, Ma Baoguo, och hans organisation i Europa som vi tillhör. Här kan du se bilder på Master Ma, se hans traditionslinje och hans lärare, samt läsa artiklar om vem han är. Du hittar Daniel Skyle som officiell innanför porten-elev i traditionslinjen, och en av artiklarna är även skriven av honom.
www.freewebs.com/lineofintent
Hemsidan för Alex Kozma, en mycket skicklig lärare i qigong, Kunluntraditionen av Taoismen, Gammal Yang Tai Chi, samt Xingyi och Baguazhang. Alex lär ut på workshops och retreats i Wales, England, och har skrivit flera böcker samt gett ut DVD som vi rekommenderar om du är intresserad av de Inre Stilarna som kampkonst och hälsoträning.
www.wutangpca.com
Hemsida för Frank Allen, en av Bruce Frantzis mest långtida elever. Frank Allen lär ut qigong, meditation och de Inre Stilarna på heltid i New York. Han har även publicerat två böcker och gett ut ett stort antal videofilmer. Han lär ut de Inre Stilarna och specialiserar sig på Baguazhang från tre olika traditionslinjer, bland annat från Bruce Frantzis och BP Chang.
www.five-winds.co.uk
Hemsida för Ian Cameron, som är lärare i en version av Wu-stilen i Tai Chi. Ian har tränat i trettio år, och är känd som en av de skickligaste och mer tystlåtna lärarna i Europa. Du hittar även en artikel om honom under Artiklar här på hemsidan.
www.fightermag.se/stilguiden.asp?show=667
Text om de Inre Stilarna på Fightermag.se skrivna av Daniel Skyle.
www.daoistcenter.org
Daoist Center, en bra hemsida med översättningar, förklaringar och artiklar om Taoismen i alla dess olika fasetter.
www.emptyflower.com
Nätets mest kända hemsida för Xingyiquan och de Inre Stilarna. Korta, enkla genomgångar av de olika teknikerna och träningssätten inom Xingyi, kända mästare från förr, och artiklar av skickliga utövare. Har även ett vanligt forum och ett videoforum länkat till sig.
www.greatvessel.com
Stephen Karchers hemsida om Yijing, med texter, artiklar, introduktion. Karcher har skrivit den bästa översättningen vi har sett till engelska, the Total Yijing.