Hjälpsam guide till sidan

Välkommen till Levande Stillhet

Välkommen hit. Detta är Levande Stillhets hemsida och databas, och en av de aktiva delarna i Levande Stillhets Informationsprogram. Den här introduktionen är till för att ge dig en enkel orientering till vår hemsida. Vill du hoppa direkt till den Hjälpsamma guiden så kan du göra det; den finns nere till vänster, och kommer att ge dig en bred översikt över all information som finns tillgänglig här så att du hittar informationen som hjälper just dig.

Det vår hemsida innehåller är unikt. Grundaren av Levande Stillhet, Daniel Skyle, är journalist och författare och skriver texterna direkt för sidan, anpassat efter olika nivåer av kunskap hos läsaren. Sidan är tänkt som en stabil bas där informationen alltid finns tillgänglig och sakta leder en djupare. Här hittar du texter om traditionell qigong med alla sina fasetter och sin kunskap, och texter om traditionell meditation. Här hittar du konkreta, enkla tips om stresshantering och hur man läker stresskador, och texter om varför qigongträning måste skräddarsys efter individen för att ge full hälsoeffekt.

Här finns texter om hur kinesisk medicin fungerar, både som helhet och i form av akupunktur och qigong. Här finns all informationen om våra kurser, privatlektioner, workshops och retreats, och i en separat sektion hittar du allt om våra skräddarsydda företagsprogram, som vi inriktar på att aktivera förändringsfaktorer och skapa lösningar inom ett företag, med alltifrån hälsa till PR. Du kan hitta texter om detta och om NLP både för privatpersoner och företag bland texterna vi erbjuder här. För dig som vill ha tips om hur du hittar lärare med hög kvalitet finns det en sektion för det, och under sektionen Levande Stillhets Kurser hittar du en guide till de olika qigongseten vi jobbar med, och hur vi bygger upp och lär ut vår träning.

Med tiden kommer hemsidan att växa ännu mer, och växa sig till en databas över de här ämnena. Den engelska versionen av sidan är nu uppe, och vi översätter bit för bit texterna från den svenska. Vi kommer dessutom att övervaka hur kinesisk medicin utvecklas i Sverige, någonting du hittar i form av kommentarer i sektionen Vad är qigong.

Vill du ha en lättanvänd översikt över sidans innehåll så gå in på Hjälpsam guide här nedan, där du får en kort genomgång på vad varje sektion och text innehåller.

Vi önskar dig välkommen till Levande Stillhet.

  • Hjälpsam guide