Företagsprogram

Levande Stillhet specialiserar sig på att skräddarsy qigongträning efter individ, yrke och arbetsplats.

All qigongträning, meditationsträning eller liknande bör skräddarsys efter individen. Detta var sättet man lärde ut förr i Kina, och de som tränar på det gamla sättet med den gamla kunskapen gör så än idag. Varje individ är så pass unik att det krävs att man skräddarsyr träningen. I en allmän klass kan man lära ut övningar som täcker in ett brett spektrum av lösningar, men för att verkligen ge optimal hälsoeffekt i din träning så behöver den skräddarsys efter dig som person.

Det Levande Stillhet erbjuder är kurser, privatlektioner eller paket där vi kommer ut till arbetsplatsen och skräddarsyr träning utefter flera olika kriterier. Bland dem är inviden själv, vilket är stort nog, men också efter den individens yrke, arbetsplats och omgivningar. Varje arbete kommer att medföra sin specifika sorts slitage på dig som arbetar med det. Det vi kan skräddarsy åt dig är lösningar som motverkar slitaget från ditt specifika jobb, men som också ger dig verktyg att fortsätta med ditt yrke och göra att du kan bli ännu bättre på det än vad du redan är. Vi arbetar även med NLP - Neurolingvistisk Programmering - för att kunna ge dig ännu mer effektiva och precisa lösningar, och för att kunna hjälpa dig med tekniker som ger dig större förmåga att se lösningarna du kanske missar just nu.

Hyr ett företag in en lärare eller instruktör som lär ut samma övningar till alla, och som uppenbarligen bara kan en viss form av qigong eller Tai Chi eller liknande, så får du begränsad valuta för pengarna och hälsoeffekt därefter. Om informationen skräddarsys – antingen mer generellt, i grupp efter vilket jobb de har, eller mer specifikt efter individ – så får du enormt mycket mer effekt i träningen, och den blir dessutom säkrare för de inblandade. Den senare versionen gör också att man undviker att lägga pengar på något som i princip bara blir ett tidsfördriv för din personal.

Om du är intresserad av att hyra in en lärare eller konsult för att öka hälsan och kvaliteten på ditt företag så har vi skrivit en enkel guide till dig som gör att du får bättre koll på vad du ska leta efter, och på vilka frågor du kanske vill ställa. Den hittar du här under i Råd till dig som hyr in Qigonglärare. Vill du ha den långa versionen av den finns det i sidomenyn under Hur du hittar lärare. I texten här nedan som helt enkelt heter Exempel så hittar du ett exempel på hur det kan gå när man skräddarsyr träning efter en individ. Mer information om träningen i allmänhet hittar du i sidomenyn under Vad är qigong. Välkommen hit.

Levande Stillhet har delat upp företagsprogrammen i åtta olika, specifikt inriktade paket. Du hittar dem i sektionen som heter IAQ – Individuellt Anpassad Qigong.